تقویت روابط مصرف کننده با نام تجاری (برند) در صفحات فیس بوک رستوران ها - حداکثر کردن مزایا مصرف کننده و مشارکت فعال

190,000 ریال

دانلود رایگان اصل مقاله


    مشخصات کلی

  • سال انتشار سال 2014
  • کد 22091
  • فرمت فایل Word
  • تعداد صفحات ترجمه 27
  • اصل مقاله لاتین رایگان است
  • منبع Sciencedirect
  • نام مجله International Journal of Hospitality Management
  • وضعیت مدل مقاله مقاله دارای مدل تحقیق (مدل پژوهش) می باشد
  • مترجم یا مترجمان علی نصیری
  • حق ترجمه و تالیف سایت خانه مقالات ISI ایران

چکیده فارسی

 فیس بوک به طور گسترده به عنوان یک ابزار معاصر محبوب در بازاریابی شناخته شده است. یک شرکت با استفاده از یک صفحه هوا دار فیس بوک می تواند به موفقیت برسد و با ارائه مزایای خاص به اعضای که در صفحه بوک آنها پسندیده شده ارتباط  مثبت مشتری ( مصرف کننده ) با نام تجاری را حفظ نماید. هدف از این مطالعه بررسی ارتباطات ما بین چهار جزء منافع ( منافع عملکردی، منافع اجتماعی، منافع اجتماعی- روانی، منافع اعتقادی و منافع مالی ) که توسط اعضای طرف دار تعهد دار فیس بوک حاصل شده و همچنین مشارکت اجتماعی اجزاء در تعهد و اعتماد کردن به برند تجاری می باشد. نتایج حاصل از تجزیه و تسهیل داده ها نشان داد زمانی که اعضای طرف دار از نظر منافع اجتماعی- روانی و اعتقادی در صفحات حاصل از ارتباطات تامین شدند آنها به بازدید صفحات فیس بوک رستوان بیشتر علاقه نشان می دهند. از آنجا که اعضا می توانند در تفسیرهای طرف دار فیس بوک رستوران مشارکت کنند و موجب توسعه دادن اعتماد و تعهد قوی نسبت به مارک می شوند به خاطر همین این مطالعه با بررسی فیس بوک به عنوان یک ابزار بازاریابی پایه و اساس عملی برای استفاده در تحقیقات آینده فراهم نموده و همچین نشاندهنده استراتژی مدیریت برند تجاری در جوامع آنلاین امروزی است.

چکیده لاتین

Facebook has been widely recognized as a popular contemporary trend in marketing. Using a Facebook fan page can help a firm successfully establish and maintain positive consumer–brand relationships by offering special benefits to members who “like” the fan page on their Facebook accounts. The purpose of this study was to determine the correlation between four benefit components (functional benefits, social–psychological benefits, hedonic benefits, and monetary benefits) obtained by fan page members and members’ community participation, brand trust, and brand commitment. The results of data analysis revealed that fan page members are more likely to visit restaurant Facebook fan pages when they obtain social–psychological and hedonic benefits from their interactions on the pages. Because members can develop strong trust and commitment toward restaurant brands through active participation on Facebook fan pages, this study provides a practical foundation for future research investigating Facebook as a marketing tool and suggests brand management strategies for use in online communities.

لطفا متن زیرا به دقت بخوانید سپس اقدام به خرید نمایید:

  • روی دکمه افزودن به سبد خرید کلیک و چند ثانیه تحمل فرمایید تا محصول به سبد خرید شما افزوده گردد و پس از ورود به صفحه سبد خرید تعداد اضافه شده به سبد خرید را کنترل نمایید تا اشتباها دوبار فایل مورد نظر به حساب شما لحاظ نشده باشد در صورت اضافه شدن بیش از یکبار فایل لطفا با کمک فلش هایی که به سمت بالا و یا پایین است مقدار آن را اصلاح فرمایید.
  •  در صفحه سبد سفارش حتما یک ایمیل معتبر و پسورد دلخواه وارد نمایید تا گزینه پرداخت بانکی برای شما نمایان شود شایان ذکر است پس از پرداخت آنلاین فایل قابل دانلود بوده و بلافاصله به صورت اتوماتیک لینک دانلود برای ایمیل شما ارسال خواهد شد .
  • شایان ذکر است استفاده از خدمات و خرید فایل از سایت خانه مقالات ایران به منزله پذیرش قوانین و مقررات حاکم برسایت از طرف شما می باشد در صورتیکه هنوز قوانین را مطالعه نکرده اید لطفا ابتدا مطالعه نموده و سپس خرید نمایید.

free webpage hit counter